Door het jaar heen biedt Koen van Biesen cursusdagen co creatie aan. Om kennis te maken en om je te verdiepen in deze wijze van gelijkwaardige samenwerking met de natuur.

 

Koen begeleid je op een heldere, praktische en instructieve manier. Vanuit zijn rijke en positieve ervaringen met deze vorm van samenwerken.

De dagen staan in het teken van gebeurtenissen in ons dagelijks leven door het jaar heen. We zullen aandacht besteden aan ons lichaam, onze leefplek, onze relaties en ons dagelijkse welzijn en werk.

Naast het co-creatief samenwerken vanuit probleem en wens, zullen we aanvullend ons verdiepen in (levens)processen waarin ritme, stroom en voeding de ruimte krijgen. Daarbij zal het co-creatieve samenwerken met de natuur in- en doorzichten geven die ons inspireren en bewustmaken van de dagelijkse vorm waarin we leven en hoe wij daar zelf gestalte aan geven.

In het jaar dat voor ons ligt staat het mens zijn op aarde centraal.

Wat betekent het mens te zijn, in gelijkwaardigheid en in verbondenheid met elkaar, de natuur en de aarde? Het persoonlijke proces waarin je onderweg bent staat daarbij centraal.

Dit proces kun je afstemmen op het natuurlijke ritme van de aarde en de natuur. Een wijze van je weg vervolgen waarbij er ruimte is voor begeleiding en omarming door de natuur, de aarde, het geheel.

 

 

cursusaanbod